„9 години като семейство“ – написа в социалните мрежи Ивет Лалова от Италия. По повод т.нар. фаянсова сватба тя публикува кадър, заснет от Коко Кръстев.

В края на август Ивет и съпругът й Симоне Колио пуснаха общ пост в Инстаграм, подписан с думите: "Заедно" е любимото ми място".

Социалните мрежи на двамата често са в синхрон. Наскоро те публикуваха снимки и клипчета с кучето си Токио по повод Международния ден на кучето.

Ивет бе заедно с домашния си любимец дори по време на гостуването си в спортния подкаст на bTV.

През юли съпругът на Ивет Лалова разкри подробности за сложна ситуация, през която двамата са минали заедно.

Рядък вид тумор, операция, само 30 минути възможност да се видят - през това минават Ивет Лалова и съпругът й Симоне Колио преди година. Но нищо от това не е по-силно от любовта им!

Седмици преди олимпийските игри в Токио, Симоне постъпил в болница за операция на рядък вид тумор на надбъбречната жлеза. Съпругът на българската атлетка сподели видео от реанимацията, заснето само ден след интервенцията. Повече по темата вижте тук:

Ивет Лалова е европейска шампионка на 100 метра. Участвала е в 5 олимпиади – Атина (2004), Пекин (2008), Лондон (2012), Рио де Жанейро (2016) и Токио (2020). На 18 май тя навърши 38 години.