Рядък вид тумор, операция, само 30 минути възможност да се видят - през това минават Ивет Лалова и съпругът й Симоне Колио преди година. Но нищо от това не е по-силно от любовта им! 

Съпругът на Ивет Лалова разкри подробности за сложна ситуация, през която двамата са минали заедно.

Седмици преди олимпийските игри в Токио, Симоне постъпил в болница за операция на рядък вид тумор на надбъбречната жлеза. Съпругът на българската атлетка сподели видео от реанимацията, заснето само ден след интервенцията. 

"По време на COVID-19 само един човек можеше да ме посети за 30 минути. Моята мила майка отстъпи това право на Ивет като жест на безкрайна любов.

Около 20 дни по-късно, Ивет направи вероятно най-лошото си бягане на нейните пети олимпийски игри. От лицето ѝ обаче през цялото време не слизаше прекрасната ѝ усмивка! Седях там на трибуните, сам, наблюдавах я и се възхищавах на радостта, изписана на лицето ѝ, а сърцето ми щеше да се пръсне от гордост.

Въпреки ада, през който преминахме - физически и психически, въпреки безсънните нощи, изпълнени със страх, тя беше там! Двамата бяхме там!

Малко хора знаят, че точно вечерта преди старта ѝ получих резултатите от хистологичното изследване, което потвърди, слава Богу, че се възстановявам. Тази усмивка е всичко за мен! Това е животът, който Господ продължава да ми дава! Това е най-важното нещо, което някога съм печелил!" - написа Симоне.

"Нещо много страшно" - така Ивет Лалова описва трудностите, през които са минали. 

Със силни думи и целувка - това е начинът, по който момичето с диамантените крака реагира на случилото се. Тя публикува трогателен кадър и две видеа със съпруга си и за момента те са на вип позиции в Инстаграм профила й.

"Този човек се измъкна от него като истински шампион! И аз разбрах, че съм готова да дам живота си за него" - написа тя.

Любовта винаги е била по-силна от предизвикателствата на съдбата. И двамата го доказват. 

"Семейството е най-добрият отбор, който можеш да имаш някога!" - сподели Ивет. 

Защото само с любов никога не си сам. 

Вижте какво споделя Ивет за семейния си живот и сродните души.