Любопитната прилика между хората и техните домашни любимци, особено когато са кучета, често се забелязва. Затова не е изненадващо, че има много кучета и котки на знаменитости, които изглеудивително приличат на стопаните си.  

Принцеса Кейт и нейният красив кокер шпаньол – Лудо, който за съжаление почина преди две години. Въпреки това, те изглеждаха в щастлива връзка между собственик и домашен любимец, плюс още една обща черта – дълги вълнообразни кичури.

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън се радва често да показва своя великолепен лабрадор – лорд Честърфийлд. Бялият красавец беше осиновен от звездата през октомври на 2020 г. и се превърна в закачлив спътник на актрисата.

Семейство Бекъм са големи фенове на кокер шпаньолите. Дейвид притежава три кучета от породата – Фиг, Сейдж и Олив – които много подхождат на атлетичната естетика на Бекъм.

Зашеметяващият голдън ретрийвър – Бейли, на Холи Уилоуби редовно се появява на дивана в шоуто This Morning. Аудиторията има възможността да се наслаждава на кученцето, което прилича на истинска звезда.