В месеца на любовта проверете дали вашият партньор е добър избор за вас според астрологията.

Любовните съчетания са изготвени от астролога Светлана Тилкова - Алена. 

Рак с Овен:

Снимка: iStock

Раздялата им е сигурна. Овенът със своята импулсивност и забързан начин на живот създава проблеми на Рака, които го принуждават да се затваря в себе си.

Рак с Телец:

Снимка: Pinterest.com

Бракът между двамата няма да бъде лесен. Телецът ще се ядосва ежеминутно на нежеланието на Рака да се освободи от страховете си и да контролира емоциите си.

Рак с Близнаци:

Ако Ракът се примири с променливостта и склонността на Близнаци да флиртува, двата знака могат да съжителстват хармонично.

Рак с Рак:

Снимка: Instagram.com/teodora_dyakova/

Съжителството между двама партньори, родени в Рак, си е цяло предизвикателство. Ако двамата партньори са родени в Рак, ще им бъде трудно най-напред да се измъкнат от черупките си и да си повярват. И за двамата на първо място са семейството и домът. По-често от здравословното ще изпадат в емоционални кризи, но няма да могат да си помогнат един на друг. Като сексуални партньори се привличат, но в брака ще им са необходими много усилия, много взаимни компромиси, за да оцелеят.

Рак с Лъв:

Снимка: iStock

Лъвът ще иска да блести, а Ракът ще му прави сцени, че иска непрекъснато да е сред хора, които да му се възхищават. Такова поведение от страна на Рака със сигурност ще съсипе отношенията им.

Рак с Дева:

Между двамата може да съществува силна емоционална връзка, но отношенията им ще преминават през чести кризи. Причината са страховете на Девата от продължителна връзка заради вечната несигурност дали е срещнала идеалния партньор.