Имението на Матю Пери, което покойната звезда от сериала "Приятели" купи три месеца преди смъртта си, се продава за 5 млн. долара.

Изпадналият в затруднение актьор от "Приятели" купи имението в Лос Анджелис, но така и не успя да се наслади на луксозния имот.

Пери прекара години в борба с алкохола и наркотиците, преди да почине на 54-годишна възраст на 28 октомври миналата година, след като бе намерен в безпомощно състояние в гореща вана в дома си в Лос Анджелис.

Британският "Дейли мейл" съобщава, че жилището в Холивуд Хилс се намира на адрес 1479 Rising Glen Road и разполага с три спални и четири бани на огромна площ от 2566 кв. м., като е разположено върху парцел с площ от 9622 кв. м.

Твърди се, че Матю Пери е приключил продажбата за 4 995 000 долара на напълно обзаведената къща на 31 май миналата година.

"Зашеметяващият дом се намира на хълмовете над емблематичния Сънсет Стрип и може да се похвали с класически вид, със стъклени стени, обграждащи изпълнен със слънце вътрешен двор в центъра на имота", пише британският таблоид.

"Откъм улицата къщата предлага уединение с обграждащи я порти и голяма алея, водеща до гараж за два автомобила", допълва изданието.

Снимка: Getty Images

Матю Пери така и не успява да се наслади на разкошния си дом, преди да почине в следствие на "голяма доза кетамин", пише още БГНЕС.

През 2020 г. той продава къщата си на плажа в Малибу за 12,95 млн. долара и купува за 6 млн. долара имота в стил ранчо, където умира - в Пасифик Палисейдс, Лос Анджелис.