Наличието на балкони със сигурност привличат вниманието на купувачи и наематели на имоти. Особено ако става дума за дом, при който липва двор или градина. Там може да се излежавате, да пиете вино с приятели, да хапвате, да простирате дрехи... 

Няма нищо, което да е невъзможно - дори ако балконът е много малък. Много от балконите, които ще ви покажем, не само са се възползвали от пространството, но са го направили максимално креативно. Или пк точно обратното - опропастили са всичко.

Вижте няколко балкончета от различни места по света, за които би се изумил дори Баш Майсторът.

#1 Каква хубава гледка!
В обява във вестника за този апартамент е написано, че има самостоятелен балко. И всъщност не е лъжа. Да имаш балкон е нещо прекрасно. Можеш да седиш там, докато ядеш закуската си. Но къде е гледката?

#2 Басейн на балкона?
Това да е или най-умната, или най-глупавата идея в историята. Ако живеете в жилищен комплекс, който не разполага с вграден частен басейн, какво правите? Ами, можете да отидете до градския басейн или пък да си направите такъв на балкона.#3 Как се предполага, че хората ще се наслаждават на балкона?

Тази жилищна сграда наистина е имала сериозни намерения за бъдещите си обитатели. Те са искали хората, които живеят там, да се наслаждават на всеки сезон, независимо дали е лято, есен, зима или пролет, затова са се погрижили всеки апартамент да има балкон. Но в един момент нещо се е променило коренно!


#4 Балконът на "Джордж от джунглата" № 5
Този балкон ни напомня за филма "Джордж от джунглата". Собственикът му сигурно е имал толкова много свободно време, че е реших да направи джунгла на балкона си.#5 Стълбата за котки ли е?

Тази малка стълбичка не може да се използва от хора, но за домашни любимци е перфектна. Собствениците явно са достатъчно предвидливи, за да гарантират, че котката им няма да има проблеми да се прибере вкъщи през нощта.#6 Проект "Направи си сам"
Това е проект от типа "Направи си сам". Само че се е объркал по някакъв начин.