.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

С грим - как да останем само по прешлени на Хелоуин (ВИДЕО)

Росица Николова | преди 1 година
Снимка: Росица Николова

Чувате ли това зловещо потропване? Хелоуин чука на вратата.
Симона Недева от Студио Грим отново ни помага да си направим визия, с която да смаем всички на празника. За този макият е нужен черен молив и кейк грим (известен и като мазен грим) в бяло и черно. За лесно и наситено нанасяне се използва четка, която периодично се потапя във вода. Ако не разполагате с такъв, смело може да използвате сенки, туш или молив.

грим
Снимка: Росица Николова

Време е да си отрежем главите и да останем само по прешлени.

Този грим е насочен към дължината на шията. Но не забравяйте и лицето, за да е завършена визията. Изравнете тена с коректор и фондьотен - може да използвате дори една идея по-светъл от традиционното, за да подсилите контраста. Подчертайте очите с черен молив и спирала и сложете вамп червило с наситен червен цвят.

грим
Снимка: Росица Николова


Черните дрехи ще са най-подходящи за този грим, за да се слеят с цвета на шията. 

Може би ще харесате и другото ни предложение - грим "Секси сърна".

Грим Секси сърна за Хелоуин - с каквото имаш в несесераСимона Недева от Студио Грим ни показва лесен и ефектен грим за празника
грим