Александра Гърдева и Ева Георгиева-EVA коментират 10-ия, „юбилеен“ епизод на "Ергенът". В него Габи изрази убеждението си, че няма как Валерия и Айлин да не се скарат заради Евгени.

Снимка: bTV Media Group

„Айлин е каратистка и със сигурност доста пъти е била втора. Така че тя е научена да бъде и втора, и трета. Просто тук се бориш за мъжко внимание“ – твърди Ева.

Снимка: bTV Media Group

„Смятам, че е полезно понякога да не си на първо място, за да балансираш малко егото… Айлин е по-секси, а Валерия е по-нежна“ – коментира Алекс, когато на коктейла Евгени седна между двете дами.

Двете споделиха оценката си и за Габи, която имаше среща с Евгени в двора на имението.

Снимка: bTV Media Group

„Габи е с добро сърце, има нещо готино в нея. Груба е, ама… Евгени също е усетил, че е добра“ – смята Ева, а Алекс добавя „Да, не е зла“.

Поредното писмо, което Ергенът написа до Валерия, Алекс определи като „най-милото“.

Снимка: bTV Media Group

„Евгени й казва – не се прави така, но ти благодаря. Невероятно, пак намери подход към нея. Браво, Евгени!“ – във възторг е психоложката.

Двете дами обсъдиха и откровения разговор между Айлин и Евгени.

„Права е. Супер е Айлинчето, много на място! И аз така бих казала. Искрена е. Евгени не я преценява правилно в тази ситуация“ – единодушни са Алекс и Ева.

Снимка: bTV Media Group

Относно Церемонията на розата те считат, че „досега толкова напрегнато не е било“. А Елена получава роза накрая „за назидание“.

Цялото видео можете да гледате в btvplus.bg.