В десети епизод на "Ергенът" Евгени и Валерия продължиха да си разменят писма.

Снимка: bTV Media Group

По време на коктейла пианистът каза на ухото на Валерия, че е оставил нещо за нея. Манекенката откри писмото под лампата и веднага го прочете.

Снимка: bTV Media Group

„Здравей, хипнотизаторке! До скоро си мислех, че никой не е в състояние да ме хипнотизира. Вечерта ми вчера беше чудесна! Ти се появи като неочаквана светкавица и я направи необикновена. Бих обвинил всеки, дръзнал да наруши закона. Правилата са, за да се спазват. Аз държа на правилата, но това, че ти така смело ги наруши само за да ме видиш, особено ме развълнува. Моля те, хулиганке, не прави повече бели! Валерия, Валерия, Валерия!“

Снимка: bTV Media Group

Припомняме, че в предишния епизод момичетата бяха разделени на две групи. Едната част се върна в ученическите си години, за да постъпят в „Колежа на любовта“. Техен преподавател бе самият Евгени Генчев, а вечерта бе запазена за бляскавия бал на „випуска“.

Снимка: bTV Media Group

Другите дами трябваше да прекарат деня сами в имението. Сред тях бе и Валерия, която в един момент от вечерта реши, че не иска да слуша как останалите се жалват от липсата на Евгени.

Снимка: bTV Media Group

„Слагам една рокля и отивам да го видя. Подозирам, че и двете групи момичета няма да са щастливи от моята постъпка, но в крайна сметка аз съм тук за Евгени, не за тях“ – каза манекенката. Тя се появи на партито точно когато Ергенът разговаряше насаме с Айлин.

Снимка: bTV Media Group

По-късно напрежението нарасна още повече, когато Евгени реши да даде розата на Валерия, а не на някоя от дамите, с които бе прекарал целия ден. Повече по темата вижте тук: