Известната ТВ водеща и светски журналист Зейнеб Маджурова се присъединява към екипа на „Тази сутрин“ като лице на новия развлекателен сегмент на предаването, който ще се излъчва всеки петък след 9:00 ч. по bTV. Във финалните 30 минути от предаването тя ще представя на зрителите актуални новини, свързани със светския и културен живот по света и в България, както и теми, които най-силно са развълнували социалните мрежи.

Ексклузивни интервюта с наши и международни звезди и популярни личности от сферите на културата, изкуството и спорта също ще бъдат акцент на седмичната лайфстайл рубрика. Първият ѝ гост този петък, 29 октомври, ще бъде голямата певица Йорданка Христова.

Всеки петък Зейнеб Маджурова ще бъде и част от сутрешния коментаторски панел на „Тази сутрин“ между 6 и 7 ч., където заедно с основните водещи Златимир Йочев и Биляна Гавазова и водещите на спорта, времето и новините, ще обсъждат актуалните и любопитни новини и предстоящите събития за деня.

"След повече от двегодишна пауза се завръщам на малкия екран. Сама избрах да се оттегля, защото родих момиченце, казва се Мириан. Когато забременях, взех решението, че искам да се отдам на нея", споделя Зейнеб.

"Предпочетох да се отдам качествено и пълноценно на тези много важни моменти за нас, майките", допълва тя.

"Щастлива съм - това наистина е най-голямото щастие", споделя тя за майчинството.

"Работя в телевизия от 18-годишна и след двегодишна пауза малко започна да ми липсва тази магия. Работата започна да ми липсва още след първата година", споделя тя.

"Зрителите да очакват неочакваното всеки петък. Вече водим преговори за интервюта с някои световни звезди", разкрива Зейнеб.

"Първото ми интервю в рубриката е с дама, която е била за пример на много поколения - голямата, неповторима и изключително вълнуваща жена, майка и звезда Йорданка Христова утре ще бъде наш гост. Мой гост!", не крие вълнението си Маджурова.

Зейнеб за пръв път показа и снимки от бременноста си - вижте повече във видеото.