Преди броени дни се проведе конкурсът "Мис България". Той премина в три тура, участваха 16 момичета от 16 български града, а победителката е Мис Шумен! 17-годишната Сара Младенова беше провъзгласена за най-красивата жена на 2021 г.

"Исках да пробвам нещо различно, реших да си разнообразя малко ежедневието си от ученето и спорта - затова реших да участвам на "Мис България", каза Сара Младенова.

"За първи път изпитвам толкова голяма еуфория. Когато ме обявиха за "Мис България", не можех да повярвам какво се случва. Но след това осъзнах каква даденост е това и че трябва да съм много отговорна, след като са ме възнаградили с тази титла", допълни тя.

"След като ме обявиха за "Мис България", вече наистина осъзнах, че явно мечтите се сбъдват", сподели Сара Младенова.

"Една "Мис България" трябва да притежава дисциплина, трябва да е интелигентна, да бъде уверена в себе си", допълни тя.

"Моята кауза е за развитието на спорта в България. Реших това, защото аз съм национален състезател по фехтовка, сътезавам се професионално вече повече от осем години", каза Сара.

"Планирам да уча журналистика. Избрах да уча това, защото обичам да имам контакт с хората, аз съм контактна личност. Може би ще стана спортен журналист", допълни Младенова.

"Имам си приятел, отскоро сме заедно. Сигурно ме ревнува, но щом му показвам, че съм му вярна, няма за какво", сподели тя.