А сега ви срещаме с едно трио с номинация за "Грами". Ексклузивно пред bTV говорят италианските продуценти Meduza. Станчо Станчев и операторът Евгений Милов ни срещат с тях от сцената на фестивала EXIT, най-голямото техно и рок събитие в Югоизточна Европа.

Чували сте тези парчета, но не помните кой ги изпълнява? Запознайте се с Meduza! Италианско трио с над милиард слушания в интернет, номинация за "Грами", много фенове и в България. Как правят световни хитове от клубен жанр като техното?

"Просто се забавляваме", каза Лука де Грегорио.

"Няма тайни - правим, каквото обичаме и магията се случва", допълва го Матия Витале.

Снимка: Евгений Милов

Срещнахме се с тях ексклузивно, часове преди концерта им на EXIT Festival в Сърбия - най-големият форум за денс и рок музика в Югоизточна Европа.

"Третият си почива. Ние сме на работа тук, докато той е във ваканция", пошегува се Грегорио.

Снимка: Евгений Милов

Когато и тримата работят заедно - покоряват света. През 2019 г. Матия, Лука и Симоне се превръщат от италиански продуценти в световна сензация. Парчето "Piece of Your Heart" им носи номинация за "Грами" в категория за най-добър денс запис. Какъв е ефектът от подобно признание?

"Посетихме много страни, запознахме се с много хора, които ни дадоха точният тласък и вдъхновение да правим нови неща", споделя Грегорио.

Снимка: Евгений Милов

С какво ги среща EXIT 2021 тогава?

"Много хора, които се забавляват, много емоционална публика, нова музика. Върнахме се обратно към живота", казва Грегорио.

А за какво мечтаят след EXIT 2021?

"Следващия път да спечелим "Грами"-то", заявяа Грегорио.

"Също и голяма колаборация. С кого… ами Дъ Уикенд, мечтаем силно!", казва Витале.

Вижте повече във видеото горе.