Мариана Попова и Веселин Плачков осиновиха осакатено и изоставено кученце.

"Започнах да следя историята на Мила преди около четири месеца. Тя е открита в пловдивско село. Една дама е заснела много тежко видео с нея. Мила е била с парализирани задни крачета и без око. Лутала се е дни наред, яла е боклуци. Много трудно е било и Сузи от "Респект към животните" се хваща с нейния приятел, отиват, спасяват я и започват тежки процедури, защото тя е била с много болести. Оттам се започва и електростимулация на краченцата, физиотерапия и тя прохожда. Мила на видеото буквално си влачи задните крачета. В момента, в който я стабилизираха, разбира се, започнаха да й търсят дом. Аз през цялото време следях процеса. Искам да благодаря на всички хора и лекари, защото хората доброволно в интернет са събрали над 6500 лева, за да помогнат на Мила да се излекува и да си стъпи на краката. Една голяма вълна от любов към това мило същество", сподели Мариана Попова в "Тази събота и неделя".

Музикалната звезда призна, че е спасявала много животни и е намирала дом на бездомни кучета.

"Не мога да си обясня агресията към животните. Няма човешка логика, която може да обясни това нещо. Мога да обясня любовта към животните. Според мен това са нискоинтелигентни хора. Когато си нискоинтелигентен, ти си нискоинтелигентен и емоционално, и въобще си ограбен. По-скоро ми е жал за такива хора", сподели Мариана Попова.

Тя бе в студиото с дъщеричката си Екатерина, която е първото общо дете на артистичната двойка. От предишните си връзки Мариана Попова и Веселин Плачков имат по една дъщеря.