"Много съм щастлива, защото всичко се случва по естествен начин" - споделя Мариана Попова за новия си албум "Истина". Той ще бъде представен на сцената на Летния театър на Бургас, заедно със симфоничния оркестър на Бургаската опера, на 14 август. 

"Моите песни са изпълнени с толкова емоционалност, че всяка една ме е карала да преживея катарзиса на артиста." - откровена е певицата в студиото на "Тази събота и неделя".

Парчетата, които влизат в албума, са писани по различно време. "Албумът събира различни песни, които бяха разхвърляни в пространството." - споделя певицата в Попова.

Това обаче не е единственото музикално събитие, което ще бележи лятото й.

Заедно с нейния любим мъж Веселин Плачков подотвят спектакъл, в който двамата пеят заедно. Интересен факт е, че в представлението певицата ще бъде негов беквокал. 

"Това е мило и човешко намигване към хората, които ни харесват като двойка. Имам усещането, че те са много" - емоционална е Мариана Попова. 

Разказва, че двамата лесно са разпределили професионалните си отношения. Така лесно си разпределяли ролите и в семейството.

Спектакълът и песента, която двамата ще изпълнят заедно, носят едно и също име - "В някой друг живот".

"В някой друг живот сигурно бих била Джанис Джоплин, която не взема наркотици и седи в офис. В някой друг живот Уитни Хюстън сигурно би пяла на български сватби, а хората ще недоволстват от баладите й и ще искат нещо друго" - шегува се певицата.

Когато е сериозна обаче, признава, че е щастлив човек.

"Харесвам си живота и не бих искала да съм някой друг. Харесвам това, което Господ е предложил за мен." - откровена е тя.

Споделя обаче, че е изморена съм от битовизмите, от грижите за децата си, а също и от простотията на хората. 

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg