Малката Аная Ялъмбов участва във филм с бащата на Анджелина Джоли – Джон Войт. Актьорът пръв предлага на Аная да й отстъпи собствената си каравана, по време на снимките на филма, а после й казва, че много прилича на дъщеря му – Джоли.

Аная Ялъмбов е родена в Германия и до 4.клас учи в немско училище. Тя говори 4 езика и участва в реклами на световни брандове. Аная попада в конкурс, на който е избрана да играе главна роля във филм. „Така тя започва да излиза на една сцена със световни знаменитости“, обясни майка й Елица Копчалийска в „Преди обед“ по bTV.

Аная трябва да прочете сценарий от 400 страници и да се снима както в дневни, така и в нощни сцени. „Децата обаче снимат до 10 часа“, уточни майка й.

„Беше много мил и културен“, каза за Войт, малката актриса. „Най-трудна ми беше една сцена, в която трябваше да се разплача, тъй като аз съм постоянно усмихната“, обясни Аная.

Училището, в което Аная учи в Германия, дава тласък на момичето да се развива в по-артистични сфери, като актьорството и заснемането на различни продукции.

„Най-хубавото беше, че бях непрекъснато усмихната“, каза Аная за първия си снимачен ден в живота, когато е още съвсем малко дете. Малката актриса тренира художествена гимнастика, а кариерният й път продължава с предстоящи снимки за друг филм с Джон Войт. „Тя стои далеч от телефони и телевизори, повече четене“, каза майка й.

Елица Копчалийска отива да живее в Германия, след като й откриват онкологичното заболяване рак на щитовидната жлеза. Лекарите там много бързо се справят с овладяването на диагнозата и година по-късно Елица решава, че трябва да има дете. Така се ражда Аная. Елица също започва да работи още като дете. Една на 16 стартира първия си бизнес. Сега е успешен инвеститор в България и Германия.

Повече за живота на малката актриса Аная и защо не може да създаде приятелства тук в България, вижте във видеото по-горе.