Самотна майка на шест деца, Анджелина Джоли разказа за своята усамотеност и за връзката, която поддържа с най-близките си хора.

След шумния си развод с Брад Пит през 2019 г. Анджелина Джоли заложи на дискретността. С шестте си деца (Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен) холивудската актриса се възстановява от раздялата далеч от снимачните площадки и от папараците.

Запитана от списание WSJ за новия си живот, Джоли заяви, че няма "социален живот" и дори не е била на среща напоследък.

"Осъзнах, че и малкото ми приятели са все бежанци. Четири от шестте жени, с които се срещам, са избягали от войни и конфликти", казва тя пред изданието на 5 декември. 

Но именно с децата си 48-годишната самотна майка намира най-голяма утеха.

"Те са хората, с които се виждам най-често, моите най-близки приятели. Ние сме седем много различни хора, но именно това ни прави силни", допълва тя.

Заради "постоянния поглед на папараците" обаче актрисата, която скоро ще се снима във филма "Мария" на Пабло Ларен, чиито снимки вече започнаха във Франция, рядко може да излезе на публично място с тях, без да бъде шпионирана.

"В крайна сметка се отдръпвам, дори когато става дума за нещо, на което бих искала да присъствам", казва тя.

Откакто Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през 2016 г., а през 2019 г. и разводът им, шестте им деца не са виждани в компанията на баща си на публични места, пише още БГНЕС.

Припомняме, че две години по-късно актрисата обвини бившия си спътник в домашно насилие и насилие над децата им.