26-годишният Виктор е най-младият от всички мъже в стопанството и сам признава, че е пеленаче по отношение на опита си с жените. Той продължава да се разкъсва между връзката си в реалния живот и увлечението си към бившата стюардеса Цвети. В снощния епизод станахме свидетели на следния диалог между двамата, в края на който Цвети сама се пъхна в прегръдката на строителя от Чепеларе.

Снимка: bTV Media Group

Виктор:
Има моменти, в които просто искам да те прегърна. Откровеността ми е детска понякога и наивна. Това, което се случва тук, е липса на опит от моя страна. Трябваше да мога да си контролирам емоциите. Аз не те познавам. Знам, че сме от различни вселени.
Цвети:
Тогава гледай да ги съединиш или да ги разединиш, докато е време… Най-лошото е, че аз ти нямам доверие.
Виктор:
И аз не ти вярвам между другото.

Снимка: bTV Media Group

Наблюдавайки терзанията на Виктор, Любо, който е с 10 години по-възрастен, го извика за разговор и попита „Как се чувстваш спрямо момичето отвън?“. Отговорът на Виктор бе „Все едно не съществува“.

Снимка: bTV Media Group

„Тук сме в стерилна, затворена среда. Дори нещо да се случи тук, когато излезете, то няма да просъществува. Вие сте от различни светове, казвам ти го откровено. Обуздай си емоцията. Не прави това, което правиш последните два-три дни. Говори си с нея, но се дръж нормално, не се дистанцирай“ – даде съветите си Любо.

Снимка: bTV Media Group

Пред камерата на „Фермата“ той коментира:
„Цвети гледа всички така. И мен, и Пламен. Жените обичат да бъдат ухажвани, харесвани. Когато някой мъж покаже интерес, леко разчовъркват жарта. Когато мъжът се отдръпне, слагат по едно дръвце в огъня, дават му надежда и той пак захапва… Искам да се върне старият Виктор, който не спираше да се смее, да пее с мен заедно. Сега само аз пея“.

Снимка: bTV Media Group

Снимка: bTV Media Group

 

Възможно ли е да се получи нещо между Виктор и Цвети?