Криско гостува на Петя Дикова в "Тази събота и неделя", за да сподели как растат децата му и как се е стигнало до авторството на саундтрака към филма "Южен вятър 2: Ускорение".

„През седмицата почти не виждам децата и затова през уикенда се старая да наваксвам. Бабите и дядовците помагат, когато могат. Засега нямаме бавачка. Сега са най-хубавите години, защото децата ти дават най-чистата и безусловна любов. Излъчват безгрижие и искреност. Ти си неговото аверче, най-добрият му приятел и детето иска да е с теб. Това време трябва да се оценява, защото ще дойде моментът, когато ние ще търсим тяхната компания“, сподели Криско.

Той и сръбският изпълнител COBY записаха саундтрака към филма "Южен вятър 2: Ускорение".

„Продуцентът и режисьор на филма Милош Аврамович ми предложи да участвам в саундтрака. Все още не съм гледал филма, но за музиката черпих вдъхновение от първата част. Премиерата в България е на 4 февруари. Сюжетът е за сблъсък между българската и сръбската мафия. Участват Мариан Вълев, Захари Бахаров, Асен Блатечки и други наши актьори, като част от снимките са в България“, поясни рапърът, който е разпознаваем в Македония и Сърбия и често го спират на улицата за автограф.

„Музиката ми е най на сърце и ако някой ден не мога да пея, сигурно ще работя в радио или телевизия под някаква форма. Примерно като тонрежисьор“, призна певецът, който през декември ще гостува с COBY в "Шоуто на Николаос Цитиридис".