Той е един от четиримата татковци - баща на трима синове и собственик на пицария. Христо Пъдев, в ролята на Слави от "Татковци", си представя живот, в който той работи, а жена му стои вкъщи и да гледа децата. Понякога обаче нещата не се случват така, както си го представяме.

На 20 септември в 18 ч. в ефира на bTV започва новият семеен сериал „Татковци“, който ще се излъчва всеки делничен ден. Семейната комедия ще завладее зрителската аудитория с невероятни истории от живота на всеки един от персонажите. Актьори, изпълняващи главните роли, гостуваха в студиото на „Тази събота“, за да разкажат интересни неща за себе си и филма.

В реалния живот само един от тях е баща, и то съвсем скоро. Павел Иванов, Филип Буков, Стоян Дойчев не са „татковци“ и нямат никакъв опит, а Христо Пъдев е станал баща по време на кастинга за филма. Оставил е любимата си Цвети да ражда и отишъл на прослушването за сериала „Татковци.“ Стоян Дойчев е следващият, който очаква рожба през декември.

Като единственият баща от всички Христо Пъдев демонстрира в студиото на „Тази събота“ как се сменя памперс и се справи чудесно.

Филип Буков заяви, че все още не е готов за баща, може би защото е бил отгледан най-вече от баба си и дядо си. 

За ролята си на Тодор Павел Иванов споделя, че снимките са предизвикателство за всички и най-вече на него. Героят му е аутсайдер и идва от малък провинциален град в София със своята малка дъщеричка.

Стоян Дойчев е Радо - брат на съпругата на Христо и във филма те са шуреи. Актьорите и в реалния живот са започнали да се обръщат един към друг с „шуре“. Героя на Стоян е душата на компанията. Водещота при него е любовта - той прекалено много обича всички, от бившата до настоящата съпруга, има толкова много любов покрай него, че се чуди как да огрее навсякъде и на всички.

Филип Буков в ролята на Алекс.
"Той е супер егоист, обичащ живота, обича това как се е устроил и всъщност детето за него е едно огромно препятствие. Важно му е да си продължи живота, както до преди детето -  с девойките, ресторантите, дискотеките и т.н."

Как ще се развият и променят образите - гледайте в сериала "Татковци".