Сезон 2021 на "Гласът на България" започва в ефира на bTV през есента, с цели три нови треньорски попълнения - в култовите червени кресла ще се настанят поп сензацията DARA, един от най-емблематичните и разпознаваеми музикални артисти Любо Киров и звездата на българската попфолк сцена Галена. Те ще оформят новия менторски състав заедно с неповторимия Мастър Иван Лечев - трикратен носител на треньорската корона в шоуто. Той е и единственият останал от предното жури. Как Иван Лечев ще се бори за таланти с новите треньори в "Гласът на България"? Вижте какво сподели в предаването "Тази сутрин".

"Запознат съм с конкуренцията, тя е сериозна. Погрешно е да се смята, че Мастър Лечев ще даде короната", заяви той.

"Със страхотно нетърпение гледам към новия сезон, аз много обичам това шоу", каза Лечев.

"Ние имаме мисия - да извадим едни хора от неизвестността и да ги покажем на потенциалната им публиката. Изведнъж ги вижда публиката на най-голямата телевизия в България", допълва той.

"Това е такава ракета-носител, която аз лично смятам, че трябва да се изпозва по възможно най-добрия начин", каза Иван Лечев.

Иван Лечев не пропусна да коментира и всеки един от новите треньори в "Гласът на България".

"С Любо Киров се познаваме добре. Мисля, че не сме има възможността да работим заедно, но сме се срещали на различни сцени", каза той. 

"Дара е изключително талантлива и ми напомня на себе си на тази възраст - бях почти толкова див", допълва Лечев.

"Галена изглежда много респектиращо и има вид на човек, който има самочувствие, който е изграден артист, с кариера. Тук сблъсъкът ще е много сериозен, защото тя изглежда много амбициозна", каза той.

"Короната няма да падне лесно от главата ми, ще трябва да се потрудят доста", заяви музикантът.

Вижте какво още сподели Иван Лечев във видеото в сайта на bTV Новините.