Финалистката от миналогодишното издание на „Гласът на България“ Йоана Сашова публикува снимки от абитуриентската си вечер. На един от кадрите тя е с родителите си.

„Понякога не е нужно най-дългото описание, за да кажеш, че просто си щастлив. Дойде денят на моето завършване. Щастлива съм. Вярвах, че ще усетя как минава времето – уви, не бе така! Едно е сигурно и знам. Ще дам всичко от себе си, за да създавам най-красивата история и ще я нарека Живот“ – написа Йоана в Инстаграм.

„Балът ни бе на 24 май в хотел „Велбъжд“ в Кюстендил. Много магическо и вълшебно бе всичко, времето мина неусетно. Плакахме, радвахме се, направихме си много луди снимки“ – сподели Йоана специално за LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Тя ни разкри, че роклята й е немска и е закупена от софийския бутик Be Queen, а бижутата с камъни Swarovski са ръчна избработка на Мартин Минчев. Специално за сайта ни Йоана изпрати няколко допълнителни снимки с роклята от флорална дантела, с цветове от мента, пудра и рози.

Снимка: Личен архив

18-годишната Йоана Сашова завърши ПГ по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“ в родния си град. Ще кандидатства на две места и все още се колебае кое й е по-важно, но не пожела да ни разкрие кои са двата варианта.

Снимка: Личен архив

През лятото тя планира да изкара курс за шофьорска книжка, както и да отиде на любимите „Златни пясъци“ заедно със свои роднини, които очаква да се приберат от Германия и Швейцария.

Снимка: Личен архив

 

“Аз съм родена и израснала в църквата. От малка пея в църквата и когато моите познати разбраха, че ще се явявам на кастинг, всички ме подкрепиха… Родители от ромската общност ми благодарят, че давам пример на техните дъщери да не прекъсват образованието си, за да се оженят и да родят дете твърде рано” - сподели тaлантливата девойка пред bTV на 25 май 2020 г. Интервюто можете да си припомните тук:

Феновете на Йоана мога да чуят магичния й глас на „Детското празнично шоу с гласовете и талантите на bTV и N-JOY“, което ще се проведе на 1 юни от 10:30 ч. на сцената на Парк-театър „Борисова градина“. Входът е свободен.