Джейми Рашед сподели в ефира на bTV, че се изявява в "Гласът на България" с увереност, защото е израснал на сцената и я чувства като втори дом. Още от 7-годишен той пее във вокална група „Врабчетата“. Там среща и любовта на живота си Рени, с която са заедно още от тийнейджърска възраст.

„Имаме две момчета. Големият Лео е на седмото небе заради участието ми в "Гласът на България". Малкият е само на 6 месеца, но определено има глас“ – сподели певецът в „Тази сутрин“.

Всъщност по професия Джейми е рехабилитатор и има зад гърба си 7 години стаж в „Пирогов“. От една година се занимава с клинични проучвания, но паралелно с това има и своя група, която се заражда малко преди началото на пандемията.

„Мъжката ни банда свири яко рокендрол. Влагаме цялата си любов, сърце и душа. Вече имаме три клипа и почти готов албум, но заради пандемията нямаме участия на живо. Толкова ни се свири пред публика, че направо ни се реве“, призна Джейми.

Приятно му е да го сочат за един от фаворитите в музикалното шоу, но и си дава сметка, че конкуренцията е много силна.

„Всеки, достигнал до този етап, иска да спечели. Лайфовете са невероятна емоция, нищо не може да се сравни с това. Влязох в "Гласът на България", за да популяризирам нашата група, да покажа българската рок сцена на какво е способна, а и да се забавлявам“, пояснява Джейми, който продължава да работи с пациенти.

„Рехабилитацията сваля егото ми, така че много добре се балансира със сцената“, обобщава Джейми Рашед.