Иван Иванов, който спечели музикалния двубой с Антон Марков в "Гласът на България", гостува в „Тази сутрин“, за да разкаже повече за себе си.

„Миналата година се явих на кастинг, но нито един стол не се обърна. Не бях разочарован, а мотивиран. Работих много, дадох всичко от себе си и тази година се завъртяха и четирите стола“, сподели 21-годишният Иван.

Освен всичко друго, през последната година и половина той сваля 50 килограма.

„Бях тийнейджър, когато личният ми лекар каза: Хубаво момче си, но трябва да отслабнеш, не е добре за сърцето. Дадох си сметка, че трябва да направя нещо. Може би имах малко късмет, но със сигурност помогна и капчицата инат. Сега се чувствам много по-добре в кожата си, имам лекота и увереност“, призна Иван, който е студент в Музикалната академия в Пловдив.

Той изпълни в студиото своята авторска песен "Fake Love". Историята зад нея е лична – Иван среща едно момиче, но заминава за Англия. След завръщането му отношенията не са същите и той изпада в депресия.

Иван признава, че емоциите на сцената на "Гласът на България" са уникални. За него музикалният двубой с Антон Марков е бил не битка, а дует.

„За мен музиката е любов. Тя винаги е била в мен. Като малък имах барабан и баща ми ми е казвал, че винаги съм хващал такта. Още съвсем малък съм пял „Девойко, мари хубава“, обобщи Иван Иванов.