На 16 януари Деян Неделчев, прочул се с песента "От икебана дървесата ги боли", навърши 60 години. Певецът отвори дома си за Петя Дикова за едно лично интервю.

Снимка: bTV Media Group

"Чувствам се като едно голямо, непораснало дете, защото просто отказвам да порасна. Не искам да пораствам и запазих детското в себе си. Правя упражнения вкъщи за цялото тяло. Три дни правя, един ден почивам. 20 години го правя това нещо. Спя много, не пуша, не пия, това са нещата, които ме държат. Обичам да пея и да си правя музиката не само за себе си, но и за хората, които ме обичат", признава Деян Неделчев.

Снимка: bTV Media Group

"В гилдията не ме обичат, защото съм провокативен, защото когато ме предизвикат, аз им го казвам. Аз съм много справедлив, но никога не нападам, ако не съм нападнат. Приятел съм с много колеги. Бях с много колеги, вече не, вече съм отвратен по-скоро. Искам да видя чисти хора, хубави отношения и малко са колегите, с които аз контактувам", каза изпълнителят пред Петя Дикова.

Снимка: bTV Media Group

Деян Неделчев има четири големи награди "Златен Орфей" и 17 албума.

Снимка: bTV Media Group

"Нямам его, не съм егоцентрик. Наградата е хубаво нещо, за да се покаже, че един певец е преминал през много фестивали, че се е доказал, че е бил на сцена с големи певци, но иначе не е толкова важно", признава изпълнителят.

Снимка: bTV Media Group

По какво си приличат гласовете им с Марая Кери, как би осмял себе си и издържал ли се е с нещо друго освен с музика – вижте във видеото най-горе.

 

Какво сподели Деян Неделчев пред LadyZone през 2023 г. - вижте тук: