Актрисата Дария Симеонова и съпругът й Антон Бъчваров бяха главните герои в новия епизод на „Търси се“.

Снимка: bTV Media Group

„Сега се чувствам доста по на място, намерена, спокойна, смирена… За големите неща с Антон сме заедно, искрите са само за битови неща… Много бързо се случиха нещата при нас. Когато се появи детето, още не се познавахме добре като хора“ – така Дария сравни днешния ден с предишното си участие в „Търси се“.

Снимка: bTV Media Group

В предварително записан разговор майката на Антон сподели, че Дария е влязла в живота му като непланирана фурия.

Снимка: bTV Media Group

„Голяма промяна има у него, откакто са заедно, за което съм й благодарна. Дария го разви във всяко едно отношение. И двамата са много спонтанни, особено Дари... Имаха изпитания във взаимоотношенията. Преживях го тежко, но съм благодарна, че всичко приключи. Той беше излязъл на квартира за два месеца, но една вечер се прибра от театър и каза „Всичко ми липсва в Дария – ръцете, очите, миризмата. Ще прекарам целия си живот с нея и Макс“ – разказа майката на Антон Бъчваров.

Снимка: bTV Media Group

Дария допълни, че, когато Антон си е тръгнал, е изпитвала яд към самата себе си.

„Два месеца се опитвах да го върна. Бях в състояния от „моля те, върни се“ до една седмица да си натискам парцалите и да се примирявам. Имахме нужда да се изгубим, за да се намерим отново. След този период осъзнахме, че много се обичаме. Ако нямаше любов, раздялата щеше да доведе до край на всичко… Макс беше пощаден от тези неща. Тогава той бе на 3 години“ – призна Дария Симеонова.

Снимка: bTV Media Group

„Сега сме други хора“ – коментира на свой ред Антон.

Снимка: bTV Media Group

Вижте целия разговор във видеото.