Бащата на Айлин от втори сезон на "Ергенът" е участвал в "Гласът на България" през есента на 2014 г.

Снимка: bTV Media Group

„Имам син на 21 и дъщеря на около 15. Повече от 25 години преподавам бойни изкуства“ – казва тогава във визитката си Ресми Бобев от Пирдоп.

Снимка: bTV Media Group

„Дъщеря ми също тренира карате. Няма как да не тренира – това е нашият път“ – допълва той.

Снимка: bTV Media Group

„Не е по мое желание, но все пак го правя. Надявам се някой ден да осъзная, че каратето ми дава нещо много важно“ – споделя Айлин през 2014 г. пред камерата на bTV.

Снимка: bTV Media Group

Вижте цялото семейство на Ресми Бобев във видеото най-горе.

Припомняме, че след девет незабравими сезона, обичаното и супер успешно музикално шоу “Гласът на България” по bTV, отново се впуска в търсене на музикални таланти. Записванията за кастингите за новия, десети сезон текат на официалния сайт на предаването - glasat.btv.bg/casting.

Предварителните прослушвания на живо ще се проведат на:

01 април София – Хотел „Хемус“

03 април Пловдив – Парк Хотел „Пловдив“

05 април Варна – Хотел „Аква“

08 април София – Хотел „Хемус“

09 април София – Хотел „Хемус“

Желаещите да премерят сили в музикалната надпревара и да станат следващия “глас на България” трябва да са навършили 16 години. Те могат да попълнят предварително електронния формуляр от сайта, но са добре дошли да се явят и направо на предварителните прослушвания в някой от дните на тяхното провеждане, като регистрация в системата ще може да се направи и на място.

Снимка: bTV Media Group

 

 

Снимка: bTV Media Group

АЙЛИН, Пирдоп, модел и шампионка по карате

Айлин е от град Пирдоп. Зад чаровната и лъчезарна усмивка обаче се крие борбеният дух на европейски шампион по карате. Зад себе си Айлин има редица сериозни успехи и купища медали, които никога не са ѝ били самоцел. Неин треньор е баща ѝ, който я е научил на дисциплина и упоритост. Когато е във връзка, Айлин е отдадена на любимия си и мисли единствено и само за него. Очаква привличането с Евгени да се случи от пръв поглед и се надява да завърши това приключение като щастливо влюбена жена.