Алек Алексиев, когото често виждаме на екран в сериала "Мен не ме мислете", ще бъде водещ на световното шоу на Енчо Керязов “Нощ на звездите”. То ще се проведе на 1 юни в Античния театър в Пловдив.

„Веселка Кунчева подготвя невероятен спектакъл, замислен с голямо въображение. Покани ни заедно с Лили Бързева да бъдем водещи. Лили ще бъде на сцената със своя син, а аз с моята дъщеря Ая“ – сподели актьорът в „Преди обед“.

Той допълни, че с Ая гледат видеа, за да може тя да се подготви.

„В началото не беше ентусиазирана, че ще е водеща и каза „Оф, пак ли?“, но щом разбра, че е цирк, се развълнува“ – поясни Алек Алексиев.

Междувременно организаторът на събитието Енчо Керязов дари на четири пловдивски училища 300 билета за шоуто “Нощ на звездите” в знак на уважение към постиженията на техните ученици. Запазени места в Античния театър за 1 юни ще има за Национално училище за музикално и танцово изкуство “Добрин Петков”, Математическа гимназия “Академик Кирил Попов”, Национална търговска гимназия и Спортно училище “Васил Левски”.

Енчо Керязов заяви, че всяка година ще дарява билети за “Нощ на звездите” на училища с принос за развитието на образованието, изкуството и спорта в България, защото дължим уважение на преподавателите и техните успешни ученици за труда и постоянството им.

Във видеото горе можете да чуете също как Алек Алексиев е пътувал вече шест пъти до Украйна като шофьор на бус, пълен с хуманитарна помощ.