Сатен Армани е основният плат, от който е ушита роклята на Ая Алексиев, малката звезда в новогодишната програма на bTV. 

"Ая е муза. Стилистка й ми се довери и заедно стигнахме до модела и цветовете на роклята. Това е първата рокля, която ушихме в новото ни ателие, което е всъщност скрито зад новия ни POP UP MUSE SHOP" - споделя за Ladyzone Вяра Бориславова, дизайнер и собственик на MUSE SHOP. 

В новогодишната нощ Ая ще блести с тоалет с 5 реда тюл и 3 реда пера. Всички те са ръчно пришити

Снимка: MUSE SHOP boutique

"Роклята е шита 24 часа и е съчетание от ръчен труд и муза" - допълва Вяра. 

Дъщерята на актрисата Яна Титова е едно от децата актьори от сериала на bTV "Татковци". 

Снимка: MUSE SHOP boutique"Тя се чувства като истинска принцеса" - са думите за благодарност на майка й за красивия новогодишен тоалет. 

На 31 декември от 20:00 ч. ще започне двучасовото новогодишно издание на вечерното шоу на bTV с водещи Николаос Цитиридис, Ивет Лалова и малката Ая Алексиев. Предаването ще бъде открито от специално изпълнение на четиримата треньори от „Гласът на България“ – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат специални гости в предаването и ще коментират музиката през 2021.

Снимка: bTV

За музика в новогодишната нощ ще говори и легендата Васил Найденов, а освен него, в шоуто ще пеят Кристина Димитрова, Есил Дюран, Маги Джанаварова, Прея, Дичо, Наско от Б.Т.Р., Део, Константин и Софи Маринова. Специална изненада ще поднесат „Бабите Шопкини“, които ще представят едно „невиждано и нечувано изпълнение“.