Най-новото на Островът на 100-те гривни. След изненадващата победа на контузената Рената в Играта на Богатите, Бистра вече не е най-богатата жена на острова. Бистра претърпя поредна загуба от съперничката, която тя избра – дребната, но бойна брюнетка Рената, която победи и двамата от силните мъже в „Островът на 100-те гривни“ - Миро и Секулички.

И докато една част от участниците са фокусирани върху стратегическата страна на играта, други огласяват Островът с певческите си заложби.

Съдебният заседател определено свети с по-различна светлина сред участниците на Островът. Освен в съдебната зала, Мимо е активен и в социалните мрежи, където отправя социални послания по неповторим начин. В последния епизод той представи пред своите сълагерници авторското си парче „Топ мъжкар“, което е написал и публикувал в канала си в Youtube.

„Малко ми е неудобно, но ви чувствам близки и ще се опитам да импровизирам“ - каза Мимо преди своето изпълнение. 

„Мимо-Гарсия го виждам вече във всички клубове да изпълнява „Топ мъжкар“. Ще живея за този момент“, през смях сподели Мая

Вижте изпълнението на Островът на Мимо-Гарсия във видеото горе.

Лагер Глория не отстъпва на Лагер Мимо-Гарсия по музикалност. На „Островът на 100-те гривни“ всички маски падат и избуява всяка емоция, но най-красива остават любовта и романтиката между Берке и Биляна, която радва все повече хората в лагера.

 

Двамата влюбени отиват на романтична среща, а Берке трогва Биляна с мил жест - подарява й екзотично цвете.

„Ти си най-прекрасното момче“, казва умилително Биляна на своя любим.

Шериф и Иван са едни от хората, които вярват в любовта между двамата участници и искрено им се радват.

„Много са ми прекрасни малките Биляна и Берке. Напомнят ми на любовта между мен и моята съпруга, която също беше от пръв поглед. Ние също се запознахме на остров – на Кипър“, разказва Шериф.

„Берке ще обърне земята, за да й подари цвете“, допълни той.

„Вземи в този хубав ден една филипинска роза от мен...Нека тя да ти напомня за океана, за морето и за всички нас“, запя Чирпанския Кен.

„Берке е страшен романтик, страшен приятел, надявам се и страшен романтик, за да се задържат“, коментира усмихнато Шериф.