Дойде и това време от годината…Не говорим за коледните празници, нито за президентските избори. Говорим за еднo събитие, което също се случва веднъж годишно, но за разлика от останалите държи влага и се помни достойно до следващият път.

Зимното шоу на Victoria’s Secret., което се проведе на 11.11 в „Голямата ябълка” (Ню Йорк) и остави всички присъстващи без дъх.

Грандиозното събитие има едничката цел – да покаже новата колекция бельо на Victoria’s Secret. Но то направи много повече – разтърси цял Ню Йорк и остави голяма травма в сърцата ни причинена от това, че не бяхме там. Освен това, за пореден път доказа, че ангелите на Виктория наистина са… ангели, с дяволски секси тела.

Въпреки отсъствието на някои от най-ценните „играчи” в отбора на Виктория ( Хайди Клум – наскоро отказала се от подиума, Миранда Кер – бременна и Мариса Милър – мистериозно разделила се с модната линия), ветеранки като Алесандра Амбросио, Адриана Лима, Бехати Принслу, Кандис Суанпоул и Роузи Хънтингтън Уайли, отсрамиха много достойно колежките си като превръщаха всяка своя крачка, стъпка към Рая.

Шест различни теми бяха вдъхновението на дизайнерите тази година – Груба Любов – момичета в кожени „бронежилетки”, „Нека играта започне”,”Кънтри момичета”,Божествени тела” – нищо ново,” Дивотии” – момичета в животински щампи и „Розова планета” – светът на Victoria’s Secret.

Точно, когато си мислиш, че си виждал всичко, забелязваш на подиума момиче в ръчно изработен метален сутиен.

Освен красивите момичета и великолепното бельо, за доброто настроение се погрижиха Кати Пери, която направи невероятно, дръзко и много цветно шоу.

R&B изпълнителят Akon също беше там, за да подгрява настроението, докато богините крачат по пищния подиум обсипани в розови пера и много блясък.

Някои биха казали, че тази статия е подходяща само за мъже, но ние ви молим - първо разгледайте снимките най-горе в галерията и после пак ще си говорим.