В дамските чанти могат да бъдат открити невероятни неща. Но представяте ли си, че някой може да носи целогодишно коледен подарък за мъж и любовна бележка?

Яна Борисова е журналист, бизнес сторителър и писател. Може би затова чантата й е не просто аксесоар, а история. Тя е наш гост в рубриката "В чантата на..." и това, което ни разказа, слушахме с вълнение. 

"Тази чанта не е обикновена чанта. Тя е в цвета на крайбрежния пясък, когато е мокър след дъжд. Когато съм с тази чанта, си представям, че съм на море." 

Вижте тази красива история в чанта във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Шофьорската книжка носи винаги със себе си, защото е готова за път по всяко време. Но в чантата на Яна откриваме и нещо, пътувало повече дори от шофьорска книжка - любовна бележка. 

"На тази бележка пише "2000 лв. с любов от мен!" Истината е, че дойдох в София с голяма картина за живота си, но не се случиха съвсем така нещата. Каква е историята на тази бележка - позволявам ви да си съчините." 

Снимка: Евгений Милов

Човек като Яна, който жонглира с думите умело, нямаше как да не предизвикаме с шарен въпрос - "Какво предпочиташ - мъж с вратовръзка или мъж само по вратовръзка?" И тя ни отговори с въображение.

Как точно и каква е връзката на пълнозърнестия хляб с телефона й - вижте във видеото.