Когато цяла България говори за теб и хората те разпознават по улиците - какви ли са вещите, без които не излизаш от дома си? Надежда Вишева от "Ергенът" се осмелява да ни покаже какво носи в дамската си чанта в поредицата на Ladyzone.bg "В чантата на...". А всичко започва с едно кратко възклицание с усмивка - "Ужас!"

"Имам поне 5-6 червила!" - смее се Надежда и вади от малката си чанта различни марки червила и глосове. Признава обаче, че почти никога не ги ползва. Има си любимо, което е само едно. И винаги ползва него. Все пак ни показва всички продукти, които използва за устните си. И те са... нека преброим - 1, 2, 3, 4, 5...6! 

Снимка: Евгений Милов

Но в чантата си носи и истинско оръжие. Дава й го баща й, защото е загрижен за нейната безопасност.

"Не знам как бих я ползвала, но знам, че не бива да ходя с нея на летището!"

Снимка: Евгений Милов

Какво извади още от чантата си Надежда с особен блясък в очите - вижте във видеото. 

Признава, че обича големи портфейли, но напоследък не носи такива. Причината са дамските чанти, които напоследък са все по-малки и портфейлът няма как да се събере. 

В мини вариант е и парфюмът й.

"Кой знае! Може зад ъгъла да срещна любовта и трябва да ухая хубаво!" - споделя ни тя. 

Припомняме, че Надежда стана част от драматичния финал на "Ергенът" с неочакван обрат. В последния епизод на романтичното риалити Алек не се появи, за да направи лично своя избор, а изпрати видео послание. Това предизвика силни емоции и у двете момичета. 

Какъв е бил коментарът на сина на Надежда за ситуацията - вижте в подкаста ни "Малки разговори". 


Какво още носи в чантата си чаровната участничка от "Ергенът" - гледайте във видеото горе.