„Нямах търпение да видя този последен епизод. Беше много емоционален за мен“, признава Надежда Вишева в подкаста на Ladyzone.bg „Малки разговори“.

Записва се в романтичното риалити „Ергенът“ съвсем случайно. Взима това решение по време на един обикновен работен ден. В този момент е на кръстопът по отношение на личния си живот и работата. 

Преди 10 години, тя превръща двуседмичния си престой в Гърция в щастлива връзка, плод на която е синът й Константин. Не по същия начин се стекоха обстоятелствата за нея в романтичното риалити на остров Родос.

Надежда и Магдалена успяха да достигнат до финала, но бяха „изоставени“ чрез видео съобщение, след многобройни вълнуващи срещи и обяснения в любов на Алек.

Гледайте целия разговор във видеото.

Последвайте ни в канала ни в YouTube.

Слушайте на Spotify.

Интересен факт е, че и самата Надежда е слагала край на романтичните си връзки по подобен начин. Разбира се, става дума за годините, в които е била ученичка и отношенията й с мъжете не са били на толкова дълбоко ниво.

„Може би това е кармата“, смее се Надежда. В тийнейджърските си години самата тя слага край на връзка по подобен начин.

Снимка: Евгений Милов

Прочетете по-надолу как реагират родителите на Надежда, след като гледат последния епизод на романтичното риалити и разбират, че тя не печели сърцето на Алек.

Преди излъчването на финалния епизод, Надежда е притеснена и развълнувана да се види отстрани. „Доста е страшно, но сякаш едно бреме ми падна от плещите“, сподели тя.

Снимка: Евгений Милов

7-годишният й син Константин също гледа финала с нея и дори се разплаква - „Този батко щом е сметнал, че не си красива, не го харесвам!“, коментира той.

„Щастлива съм, че Алек постъпи така тогава, а не на по-късен етап“, откровена е Надежда. „Ако беше го направил, щеше да бъде въвлечен и синът ми“, допълни майката.

След края на романтичното риалити е вече спокойна и не изпитва гняв. „Аз съм му простила за тази ситуация“, откровена е Надежда.

Какво е надеждата за Надежда Вишева – вижте във видеото.

Припомняме, че в един от последните епизоди на „Ергенът“, родителите на Надежда също се запознаха с Алек. „Те бяха запленени от неговия чар и очакваха, че ще се прибера с него“, сподели тя.

След драматичния финал на предаването, тя получава подкрепа от родителите си, които я уверяват, че болката и горчивината ще избледнеят с времето.

По време на снимките на предаването Надежда получи много критики и коментари относно сина си. 

„В този период той беше при баща си в Гърция. Наслаждаваше се на хубавото лятно гръцко време“, уточни Надежда, обръщайки се към всички недоброжелатели, които се притесняваха за него, докато тя участваше в романтичното риалити.

„Беше ми трудно, защото научавах как е той през друг човек“, призна тя.

 

Прочетете по-надолу кои са любимите занимания на майка и син.