Краси Кирчева изучава най-древната наука - астрология повече от 20 години.

В обучения и индивидуалните консултации тя насърчава хората да се развиват пълноценно във всички области на живота, балансирайки кариерата с лични отношения, а духовното – с практичното.

Снимка: Евгений Милов

Нашата нова гостенка в подкаста "Малки разговори" е автор на "Приказна астрология - юздите на небесните коне" - книга, в която най-известните вълшебни приказки, показват начините за преодоляване на най-разпространените съдбовни проблеми – любовен триъгълник, безбрачие, бедност, провал, зависимост, тормоз и манипулации.

“Универсалните хороскопи, които се публикуват по медиите, са правилни между 30 и 50 процента. Те дават общо описание на ситуациите, но не се знае вие от коя страна на монетата ще се окажете. Личните прогнози имат до 90% успеваемост. В моята работа се опитах да отида отвъд това и да свърша работа за хората, които не знаят астрологията”, казва тя.

Гледайте целия подкаст във видеото тук
Последвайте ни в YouTube.
Слушайте разговора ни и в Spotify.

 

 

В древността приказките са били разказвани само от жреците и за лечение чрез скритите им значения.

Но всъщност те се оказват продължение на митовете в света на хората и описват в символен вид разрешението на съдбовните проблеми при отделния човек. Краси Кирчева връща изначалната, сакрална функция на приказките – да лекуват човешки съдби.

"Това е нещо като четвъртото ми дете. Всичко, което е написано тук набираше плът и мощ доста бавно - в течение на 15 години. За сметка на това мощ черпи от най-дълбоките слоеве на познанието", разказва Краси за написването на книгата. "Хрумна ми да обединя нещата по една случайност - децата много ме караха да четя за Снежанка."

Снимка: Евгений Милов

"Митовете са дефиниции, а приказките - теореми. Самата дума "теорема" е интересна, защото "Тео" е Бог, а "рема" е равенството, реми. Когато имаме теорема, имаме изравняване на боговете. Приказките показват какво правим ние в света на хората с тия богове, ако не се свържем еднакво добре с всички тях?", обяснява Краси. "

Снимка: Евгений Милов

Как да привлечете партньор, да засилите връзката си с Венера, богинята на красотата, парите и любовта?

Как да се радвате на повече секс, като създавате повече радост и ерос – магнит за околните?

Как да балансирате битовата и любовната страна на връзката и да избягате от клопката на сивото ежедневие? 

Отговорите на тези въпроси ще откриете в подкаста ни, който може да гледате тук, в YouTube и да слушате в Spotify.