Днес си припомняме гостуванията на актрисата Яна Аврамова и шампионката по плуване Екатерина Аврамова в "Малки разговори с Ladyzone".

Яна Маринова ни гостува буквално часове преди премиерата на филма си "Чудовища". В основата на сюжета е социален експеримент – „един журналист кани на интервю три дами с интересна професия – поръчкови жени за регламентирани връзки“. Случващото се в лентата разделя обществото на две – за и против техните услуги.

Масово започват протести от хората, които не разбират защо има нужда от услугата „регламентирана връзка“ с жена под наем в продължение на една година. И накрая получаваш предписание като мъж – как да бъдеш по-добра версия на себе си, как да умееш да обичаш жена, как да бъдеш привлекателен за партньорките си“, коментира Яна Маринова в нашия лайфстайл подкаст.

 

 

Екатерина Аврамова ни разказа повече за живота си на шампионка по плуване.

Денят на Катя Аврамова започва в 4:30 сутринта. В 5:15 ч. вече е в басейна и прави първата си двучасова тренировка за деня. Следва време, прекарано във фитнеса, закуска, сън – поне 3-4 часа, тренировка, вечеря и в 22 ч. вече е готова отново за сън. Всеки ден от години.

Има сутрини, в които, когато изключа алармата, се питам: „Добре, защо продължаваш да правиш това?“. И тогава едно малко гласче отзад казва: „Състезанията. Медалите. Емоциите…“. И тогава ставам за тренировка“, споделя Катя.

Вижте още откъси от Малки разговори тук: