Новата версия на хорър филма „Токсичният отмъстител“ от 1984 г. ще доведе в България няколко големи холивудски звезди, които са участвали в хитове като „Властелинът на пръстените“ и „Игра на тронове“.

Режисьор на филма ще е актьорът Мейкън Блеър, за когото това ще е втори опит като режисьор. През 2017 г. излезе филмът му „Вече не се чувствам у дома си в този свят“, който може да се гледа на платформата „Нетфликс“.

Кои звезди ще дойдат в България?

Снимка: Getty Images

В първия си филм като режисьор, Мейкън Блеър работи със звездата от „Властелинът на пръстените“ Илайджа Ууд. Той ще участва и във втория му проект, затова се очаква в България да пристигне актьорът, когото много хора все още наричат Фродо.

Снимка: Getty Images

Българските фенове на „Игра на тронове“ пък с нетърпение очакват актьора Питър Динклидж, който изпълнява ролята на Тирион Ланистър в култовия сериал на HBO. Тирион е сред най-любимите на публиката персонажи, а великолепното му изпълнение в сериала му донесе цели 4 награди „Еми“. Макар да е висок само 135 см, Питър Динклидж е сред най-големите телевизионни актьори.

Снимка: Getty Images

Друг голям актьор, който би трябвало да дойде за снимките на „Токсичният отмъстител“ в България, е Кевин Бейкън. За него знаем, че ще изпълнява ролята на злодей във филма. Това не е изненада за почитателите на актьора, който е най-известен с негативните си роли в киното и телевизията.

„Токсичният отмъстител“ от 1984 г.

Оригиналният филм разказва за млад мъж, който е „45 килограма чист загубеняк“. През целия си живот той е бил подлаган на тормоз, докато един ден не пада в токсични ядрени отпадъци и не се превръща в чудовище с мисия да накаже злите хора в родния си град.

Снимка: imdb.com

Хорър филмът от 1984 г. е създаден с бюджет от едва 475 000 долара. Въпреки това филмът не е пълен провал и много зрители се забавляват със странния хумор и нелепата история.

За нова версия се говори още от 2010 г., като в един момент се очакваше Арнолд Шварценегер да се включи във филма, но той отказа заради роля в едно от продълженията на „Терминатор“.