Родителите на Брад Пит – Джейн и Уилям не са виждали шестте си внучета от 4 години. Това твърди британският всекидневник „Сън“, който се позовава на свой вътрешен източник. Според изданието майката на актьора Джейн отпразнувала 80-годишния си юбилей в дома на сина, но от 19-годишния Мадокс, 16-годишния Пакс, 15-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс нямало и помен. В публикацията се твърди нещо вече - Джейн и Уилям не са виждали своите внуци от 2016 година насам.

„Когато бяха заедно, Брад и Анджелина водеха децата на гости при бабите и дядовците. Семейство Пит имат голям заден двор, където децата да карат шейни през зимата и да палят огън през лятото. Но всичко това се промени, когато бракът на Брад и Анджелина се разпадна през септември 2016 г.“, заявява източникът пред всекидневника.

Родителите на Брад Пит - Джейн и Уилям през 2014 г.
Снимка: Getty Images

Към момента 45-годишната актриса е получила пълно попечителство над децата, докато 56-годишният Брад беше разследван от социалните, като му бяха разрешени само контролирани посещения при тях.

Продължавайки своите разсъждения, вътрешният източник посочва различията във вижданията между снаха и свекърва като причина за липсващите посещения на децата при баба и дядо.

„Джейн е консерватор, който навремето оплюваше гей браковете, докато Анджелина е либерал, който се срещаше с жени, така че това никога не е била рецепта за приятелство между двете.“

Брад Пит и Анджелина Джоли с родителите на Брад - Джейн и Уилям през 2008 г.
Снимка: Getty Images

Източници твърдят още, че разривът между Анджелина и свекърва й е започнал, когато Джейн е писала писмо до местен вестник, за да изрази мнението си срещу гей браковете, а в наши дни те „отказват да говорят и Анджелина не иска децата й да посещават баба си. "