Актьорът Иво Аръков ще е първият ни гост в поредица от срещи с любими лица в Инстаграм през март. Месечната ни тема е с послание - #ПодариСиВреме. Ще си говорим за това колко е важно за една жена да си подари време - за лично, емоционално и професионално самоусъвършенстване, време за почивка и удоволствие, време за любов... към самата себе си.

И понеже искаме март да бъде малък празник за вас, сме ви подготвили пет онлайн срещи с известни лица, които ще се провеждат всеки понеделник от месеца в 17 ч. в Инстаграм профила на Ladyzone.bg.

Първият ни подарък за вас е именно срещата с актьора от "Съни бийч" и "Белези" Иво Аръков. На 1 март от 17 ч. влезте в Инстаграм профила на ladyzone.bg - ще можете да зададете своите въпроси към Иво по време на живото ни включване с него.

Темата на разговора ни е "Подари си време за красиви емоции и усмивки" - ще  разпитаме Иво за ролите му на екрана и в живота и се надяваме времето, което ще прекарате с нас наистина да ви усмихне и да ви достави удоволствие.

Подарете си време за тази приятна среща на 1 март, понеделник от 17 ч. в Инстаграма на ladyzone.bg!