Певецът Веселин Маринов гостува в студиото на прдаването „120 минути“ по bTV", за да сподели за битката си с COVID-19.

"Станах по дисциплиниран, след като пребoледувах коронавируса. В началото мислех, че ще мине като грип, но наистина се уплаших, когато се наложи да отида в болница", каза обичаният български изпълнител.

Той сподели, че в началото болестта е започнала с лека температура, като първата седмица не е чувствал нищо по-особено, но на осмия ден са започнали силни болки в главата и висока температура.

"С нищо не можех да я сваля, наистина се уплаших, когато не можех да се свържа по обективни причини с лекарите си, които евентуално знаеха, че може да ми трябва линейка", споделя той.

В болницата Веселин Маринов попада за 5-6 дни, като е в една стая с вече покойния генерален директор на БТА Максим Минчев.

"Невероятен човек с чувство за хумор, помня как го преместиха в интензивното. След като се прибрах вкъщи, говорихме по телефона и той ми каза, че се чувства по-добре. След няколко дни разбрах, че е починал. Много плаках от тази тъжна новина", спомня си Маринов.

Той сподели, че има много познати, които не вярват, че вирусът е опасен.

"Аз видях какво се случва в болницата, като на война е, хората издават страшни звуци, а апаратите, които поддържат живота им, също са много шумни", каза Маринов.

Вижте какво още сподели Веселин Маринов от видеото в сайта на bTV Новините.