Рано сутринта на 14 юни певецът Веселин Маринов стана дядо на близнаци. Неговата дъщеря Йоанна даде живот на момиче и момче, които са получили имената на двамата си дядовци – Веселин и Цветелина. Изпълнителят, за когото това са първи внучета, потвърди новината специално за Ladyzone.bg и сподели какви емоции е изпитал в деня, в който е станал дядо.

„Това е нещо, което само съм чувал преди това, че е неповторимо като усещане и чувство от мои приятели, които са станали такива. Когато на 14-и сутринта рано-рано моят зет ми звънна, аз карах моя автомобил и разбрах, че в съцето ми има някакво място, за което досега не съм подозирал към чувства, които досега са непознати за мен.“

58-годишният певец от Полски Тръмбеш и любимец на няколко поколения българи не скри вълнението си от това, че е станал дядо за първи път.

"Сетих се за думите на една баба, която казваше „Ако знаех, че внучето е толкова свидно и мило, може би щях да родя първо внучето.“ Просто имаше много емоция, 2 дни черпих, който видя и съм много щастлив, че чрез моята дъщеря и чрез моя зет дадохме път на живота да продължи следата, мечтите да се пренесат в още други души."

Майката и бебетата са добре. Раждането е станало чрез цезарово сечение, а двете дечица са се появили седмица преди планираната дата.


Пожелаваме на Веселин Маринов здраве и много щастливи мигове с неговите внуци!