След като се превърна в една от най-големите интернет сензации още като студент, превзе сериала „Клуб Веселие“ и заслужено получи наградите „Еми“ и „Златен глобус“ за ролята си като убиеца на дизайнера Джани Версаче, дойде време за върховния проект на младия актьор Дарън Крис – бебе.

34-годишният Крис и съпругата ми Мия споделиха новината в социалните мрежи и я представиха като „върховната колаборация“. Двамата първо оставят зрителите да чуят сърдечните тонове на бебето, преди Мия да покаже наедрелия си корем, за да стане ясно, че скоро ще са родители.

„От години правим музика, но дойде време да направим ТОН“, написа той в Инстаграм. „Върховната колаборация идва през пролетта на 2022 г.“

В коментарите актьорът е получил поздравления от актрисите Лиа Мишел и Самара Уивинг, както и от музиканта Адам Ламбърт.

Снимка: Getty Images

Най-голямото артистично постижение в кариерата на Дарън Крис до този момент е ролята му в сериала „Убийството на Джани Версаче“. В него той играе ролята на серийния убиец Андрю Кънанън. За тази роля получи най-големите награди за телевизия и се превърна в един от най-обещаващите млади актьори в момента. По-късно се снима и в сериала „Холивуд“, в който виждаме алтернативна история за развитието на филмовата индустрия.

Снимка: Getty Images

Преди да мине към драматичните сериали, Дарън Крис се снимаше в музикалния сериал „Клуб Веселие“. Макар да не беше част от оригиналния състав на сериала, Крис, който влезе като епизодичен герой, бързо измести актьора в главната роля като любимец на публиката.

Снимка: Getty Images

Причината за огромния му успех е, че когато влезе в сериала, Дарън Крис не беше напълно неизвестен. През 2009 г., още като студент, той направи мюзикъла „A Very Potter Musical“, вдъхновен от поредицата за „Хари Потър“, който стана едно от най-гледаните неща в YouTube през тази година и направи Дарън Крис световноизвестен.

Снимка: Getty Images

Дарън Крис и Мия Суиър се ожениха през 2018 г. след 7-годишна връзка. Те очакват първото си дете през пролетта на 2022 г.