35-годишната Мелиса Рангелова, която преди 3 месеца разказа историята на това как е открила истинската си същност и е започнала да живее живота си като жена, тази седмица сподели, че е открила любовта.

„Искам официално да Ви съобщя, че съм във връзка с моята нова любов Emily Yordanova“, написа Мелиса в социалните мрежи. „Тя беше човекът, който ми помогна да открия своята идентичност, а именно че съм Trans-Lesbian. Благодаря ти за всичко.“

Мелиса и преди е публикувала снимки с Емили, но я е представяла като много добра приятелка. Едва сега обяви връзката си с младата жена.

Мелиса влезе в предаването „Фермата“ през 2019 г., но като хомосексуален мъж на име Тихомир. Още тогава, сподели, че е привлечена от същността на човека, а не от половите му белези. По тази причина няма нищо странно във факта, че в момента е с жена, докато преди е била с мъж.

През цялото време, докато е участвала в предаването, Мелиса се е чувствала жена, но не е имала смелост да направи следващата крачка и официално да започне процеса по феминизация.

„Още когато бях на 20 бях на крачка да го направя“, каза тя в интервюто си през април. „Другия месец правя 35 и малко закъснях. Но както се казва – по-добре късно, отколкото никога.“

По това време Мелиса все още беше минала само през около 30% от процедурите за феминизация. Днес вече е много по-напред и се чувства добре в женското си тяло.

Тази седмица беше дебютът на Мелиса с дълга коса и тя не пропусна възможността да качи много снимки с новата си прическа, като обещава съвсем скоро и по-професионална фотосесия.