На 18 и 19 януари SOFIA WEDDING EXPO ще изпълни залите на „София хотел Балкан“ с красота, феерия и елегантност. Интересът към изложението всяка година е голям и организаторите очакват над 3000 посетители.

Анета Пени, издател на списание „Сватба” и организатор на SOFIA WEDDING EXPO 2020 споделя: „Изложението събира под един покрив над 50 фирми от различните сфери на сватбената индустрия. Водещи професионалисти ще представят най-новите тенденции при организирането на сватбения ден.“

Изложителите включват представители на водещи фирми за булчинска мода, сред които са българските дизайнери: Ирина Сардарева и „Къща на шапките“, Галя Долапчиева и Радостина Илиева – дизайнери на „Алегра“, модни къщи Estrella и Marcia, както и представители на световните брандове: Alfa Bride, Bridal House, Mille Bridal, Victoria Bridal и Love Bridal. Посетителите на изложението ще могат да се срещнат с професионалисти от сватбени агенции, кетъринг фирми, златарски магазини, филмови къщи, фотографи, декоратори, диджеи, бижутери, сладкари, фолклорна формация, дори с художник, който създава картина по време на сватбеното тържество.

В изложението ще участват и туристически агенции с интересни предложения за незабравимо сватбено пътешествие. Посетителите могат да се възползват от големи отстъпки, както и да участват в томбола с много награди.

Фирмата организатор „Експолайн“ подкрепя и тази година „Розовата фондация“ (Pink Foundation – pinkfoundation.bg), като предоставя щанд, на който ще се продават сватбени аксесоари, сътворени специално за събитието от децата в неравностойно положение, за които се грижи фондацията.

За откриването на SOFIA WEDDING EXPO на 18 януари, събота, в 11:00 часа ще се състои светлинно шоу, което ще бъде демонстрирано по-късно същия ден в 17:00 часа пред хотела. Първият ден изложението ще бъде отворено за посетители от 11:00 до 18:00 часа, а на 19 януари, неделя, може да бъде посетено от 10:00 до 18:00 часа.

Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от списание „Сватба“. Списък на всички изложители, можете да видите тук.