Известността, която носи участието на момичетата в романтичното риалити "Ергенът", е безспорна. Красивите участнички търсят любовта, а откриват много повече - нови приятелства, екзотични дестинации, опит пред камери, популярност.  

Александра Гърдева, участничка в първи сезон на "Ергенът", например спечели интереса и обичта на много от последоватлите си, заради избора да не вземе роза от Ергенът. Тя отказа цветето, което Виктор Стоянов й поднесе и напусна имението на Ергенът. Изборът й до момента е прецедент за българското риалити. 

Към момента Александра Гърдева има 118 000 последователи в Инстаграм. Работи с различни козметични марки, брандове за дрехи, хранителни добавки, заведения за хранене и др. По професия Алекс е терапевт. 

И макар да е доста известна, не тя е финалистката от "Ергенът" с най-много последователи в Инстаграм. За да научите коя е, продължете да четете. 

 

Магдалена Томова набра изключителна популярност след драматичния финал в трети сезон на "Ергенът". Тя стигна до финала на романтичното риалити и беше категорично убедена, че между нея и Алек има нещо много специално. На финала обаче Алек не само не дойде, но и се раздели с момичетата с видео обръщение. 

Маги е следвана от 97 000 души.

Почти наполовина по-малко са тези, които следват Надежда, която беше заедно с нея на финала. 
Точната цифра към този момент е 52.9 последователи. 

Финалистката от "Ергенът", която е следвана от най-много хора, може да се похвали с поне 3 пъти повече фенове от Надежда. 

Тя е и един от най-известните инфлуенсъри у нас. 

Виктория Капитонова има 160 000 последователи в Инстаграма си. Но това е само една от социалните мрежи, които използва. Освен в Инстаграм, много хора следват Капитонова в YouTube и Фейсбук. 

Профилът й няколко пъти беше хакван, заради което се налагаше да го създава отново. Същото се беше случило и с Дениз Хайрула, която два пъти губи последоватeлите си.

На опашката се нареждат Валерия от втори сезон на "Ергенът". Моделката е следвана от 65,8 хиляди души. След нея е Елена с 58 000 последователи. 

Знаят ли хората какво работят инфлуенсърите - гледайте във видео анкетата.  

  • Нова снимка на бебето на Пепе и реакцията на щастливите баба и дядо
  • Антоанет Пепе роди четвъртото си дете
  • Ивайла Евтинджоса и бебе Савина вече са у дома: „Хич не е зле!“
  • Топ 10 на най-предпочитаните коктейли в летните жеги (СНИМКИ + ВИДЕО)
  • Ивайла Евтинджоса стана мама: „Планетата е с 3250 г по-тежка. И по-красива!“
  • Epic Bath Guy, или Човекът с халата: Мислят си, че съм романтик, пък аз съм абсолютно прасе (ВИДЕО)
  • Инфлуенсърката Валери Йорданова е бременна (СНИМКИ + ВИДЕО)
  • Лили, майка на 4 юнски деца: На моменти се чувствам като в риалити, винаги има адреналин!
  • Бившият съпруг на Антоанет Пепе очаква дете
  • Бодибилдърът и инфлуенсър Лазар Ангелов стана баща за първи път (СНИМКИ)