TikTok звездата Ева Евънс, която участва в сериала Club Rat на Amazon Prime, е починала на 29-годишна възраст, съобщи за кончината й нейната сестра.

Лила Евънс разкри новината за смъртта й в Инстаграм, като сподели снимка на Ева, която се усмихва и е облечена в цветна рокля, пише още "Пийпъл".

„Моля, споделете тази публикация, така че да достигне до всеки, който има нужда. Вчера семейството ми научи новината, че нашата сладка, приказна, креативна, грижовна, весела Ева - моята красива сестра, е починала. След 24 часа все още се намирам в постоянен цикъл на отричане и приемане, така че знам колко невероятна и трудна за приемане ще бъде тази новина“, написа Лила.

В съобщението сестрата на Ева Евънс не крие болката си от това колко много е означавала тя за нея и колко различен ще бъде светът без нея.

Посланието й завършва с думите: „Имаш цялата ми обич, Лила“.

Лила сподели и серия от снимки на Ева Евънс в историите си в Инстаграм.

Междувременно Джулия Фокс също сподели съобщението на Лила в Инстаграм профила си, като написа: „Не мога да повярвам. Почивай в мир, Ева Евънс! Ще ми липсваш толкова много. Благодаря ти, че споделяше толкова много от светлината си с нас.“

Според информация на E! News Ева е отгледана от майка си Хедър и нейните сестри Лила, Зоуи и Софи. Нейният баща - художникът Мат Баумгарднър, е починал на 63-годишна възраст през 2018 г.