Приятелката на Кристиано Роналдо разкри, че ще има свое риалити в стрийминг платформата Нетфликс, озаглавено „Аз съм Джорджина“. 27-годишната Родригес обяви новината, като публикува в Инстаграм рекламен фотос, на който яде пица, докато е в леглото, облечена в бял халат.

„Съвсем скоро по Нетфликс ще можете да гледате моето риалити. Колко вълнуващо!“ – пише красавицата към кадъра.

Снимка: Instagram/georginagio

В продукцията футболистът ще разкаже как се е запознал с Джорджина.

„В началото не мислех, че ще се влюбя в нея. Наистина не го очаквах, но се оказа, че Джорджина е Жената. Аз съм изцяло влюбен в нея“ – признава пред камерата Кристиано Роналдо.

Двамата се запознават преди пет години в Италия. Джорджина, която е работила в магазин, разказва в предаването за огромната промяна в живота й след тази среща.

Алваро Диас, директор на Нетфликс Испания, споделя пред медиите:
„Преди пет години Джорджина е продавачка на луксозни стоки, но скоро след това става жена, която получава същите тези неща като подарък. Съдбата й се променя за дни. Кое момиче не мечтае за това?“

Семейството на Кристиано Роналдо вече е в Манчестър и изчаква в луксозното си имение няколкодневната карантина, след която футболистът ще може отново да играе за „Манчестър Юнайтед“.

Кристиано бе част от „черените дяволи“ в периода 2003-2009 г. и игра един сезон заедно с Димитър Бербатов. След това Роналдо игра за „Реал Мадрид“ (2009-2018) и „Ювентус“ (2018-2021).

Любопитен е фактът, че Христо Стоичков също среща любовта в магазин. Младият тогава футболист на ЦСКА е изпратен от клуба да купи тапети в „Аско Деница“ в кв. Младост. Именно там бъдещата звезда на „Барселона“ среща Мариана.