В една от вечерите на фестивала за италианска музика „Сан Ремо“ домакин беше приятелката на португалската футболна звезда Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес. В четвъртък вечерта изкусителната аржентинка озари сцената на 70-то издание на музикалния фестивал, който се провежда в известния театър „Аристон“ в италианския град Санремо и ще продължи до 8 февруари. Джорджина смени четири разкошни рокли и танцува на сцената с една от тях – малка черна рокля с бляскави елементи и ресни.

Снимка: Getty Images

След изпълнението си тя получи букет цветя и целувка от Роналдо, който наблюдаваше изпълнението й от първия ред в публиката.

Другите два тоалета бяха в цвят шампанско и в бяло, като и двете рокли притежаваха V-образно секси деколте и дълбоки цепки. Тази в цвят шампанско беше покрита с камъни, а бялата – изработена от сатен и подчертаваща по изящен начин талията.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Последната рокля беше изцяло в златисто – отново с цепка и с женствен силует.

За всяка една от роклите 26-годишната Родригес беше подбрала различни аксесоари и обувки, които допълваха по перфектен начин цялостната й визия.

А само преди броени дни Джорджина и Кристиано Роналдо отпразнуваха рождените си дни. Двамата са родени в различни години, но в датите разликата е само 1 седмица. Първа празнува аржентинката, която е родена на 27 януари. Тя публикува снимки от семейното празненство с половинката си и четирите си деца (едно е тяхно общо, а останалите са на Роналдо, износени от сурогатни майки).

На 5 февруари португалският футболист беше изненадан за рождения ден от половинката си с автомобил за 770 хиляди долара – видео, което Джорджина сподели в социалните мрежи.