Повече от ясно е, че сърцето на футболната звезда Кристиано Роналдо е заето. Той и приятелката му – 25-годишната бивша продавачка Джорджина Родригес са заедно от 2016 година насам, имат общо дете и отглеждат още три заедно. Моментът за следващата стъпка явно е узрял, защото португалският футболист разкри, че планира сватба и че двамата говорят по темата.

„Тя ми помогна много. Естествено аз съм влюбен в нея. Някой ден ще се оженим със сигурност. Това е мечтата на майка ми“, коментира Роналдо пред журналиста Пиърс Морган, допълвайки „Чудесна е. Тя е моя приятелка. Разговаряме по темата. Аз отворих сърцето си за нея и тя отвори нейното за мен.“

Джорджина и Роналдо отглеждат 4 деца заедно – 22-месечната Алана, която е тяхно общо дете, както и 2-годишните близнаци Ева и Матео и 9-годишния Кристиано Джуниър, които са износени от сурогатни майки.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

От своя страна Родригес преди дни заяви, че не е лесно да има връзка с човек, който е толкова известен като половинката й, но въпреки това не би променила абсолютно нищо. Освен емоционалната връзка между тях Джорджина се старае да поддържа и романтиката между двамата, като допълва, че винаги спи само с бельо.

„Заедно сме по-силни и помежду ни съществува взаимно възхищение. Но да съблазнаваш е много важно. Винаги спя само по бельо и предпочитам то да е секси.“