Парис Хилтън сподели първите официални снимки на дъщеричката си Лондон, която е на 5 месеца.

„Финикс и Лондон са всичко за мен. Чувствам се като най-щастливата жена на света, омъжена съм за любовта на моя живот и имам прекрасно семейство. Ние сме най-добрият отбор и моят живот най-накрая е пълноценен“ – споделя 43-годишната Парис пред списание „Пийпъл“.

В чест на Лондон богатата наследница на хотелиерската фамилия представи новата си песен "FAME WON'T LOVE YOU", която е в колаборация със Сиа.

Снимка: camraface

„Когато мислех как да представя света на Лондон, осъзнах, че най-добрият начин е с новата ми песен. Това е посланието към моите бебета – винаги ще ви обичам и ще съм с вас“ – пояснява гордата майка.

Парис и 43-годишният й съпруг Картър Риъм имат и син Финикс, който е на година и три месеца.

Последователите на Парис в социалните мрежи отдавна я подканват да сподели снимки на дъщеричката си, но досега и двама родители споделяха, че все още не са готови за това.

Миналата година Парис Хилтън преживя тежки моменти, след като сподели снимки на сина си Финикс. Тогава мнозина коментираха, че главата на детето е непропорционално голяма и вероятно има някакъв проблем.

Повече по темата вижте тук:

Хилтън и Картър Риъм се познават от повече от 10 години, но връзката им започва през 2019-а. Те се ожениха през февруари 2021 г. И двете им деца са родени от сурогатна майка.