Една щастлива и известна майка сподели снимки с детето си, с които очевидно се гордее. Това, което последва, е онлайн тормоз и обиди към най-скъпото й същество, а и към нея самата. Какво се случва с Парис Хилтън и защо последователите й в Инстаграм реагираха негативно на последните й снимки с малкия Феникс?

Богатата наследница Парис Хилтън стана майка на момченце през януари тази година. Бебето беше износено от сурогатна майка, а радостната вест беше оповестена в социалните мрежи със снимка на ръчичката на Феникс – името, което получи бебето й със съпруга й Картър Риъм.

„Винаги съм мечтала да бъда майка и съм много щастлива, че с Картър се открихме. Сърцата ни са изпълнени с любов към нашето бебе“, заяви тогава Парис.

42-годишната американка често прави съпричастни своите почти 25 милиона последователи с живота си на майка, но последните фотоси на 10-месечния Феникс накараха онлайн общността да „избухне“ с коментари – до момента те са над 32 хиляди. Някои са загрижени, други обвинителни, а трети – в нейна подкрепа.

Причината за това е формата и размерът на главата на детето й, която повечето коментиращи смятат за необичайно голяма спрямо тялото му.

„Трябва му каска“ и „Трябва да му сложат шапка!“, гласяха някои от коментарите, докато други потребители се опитваха да защитят малкия Феникс:

„Представете си… пораснали хора се подиграват на бебе… В какъв болен свят живеем!“

"Толкова ли сте нещастни, че изпитвате нужда да тормозите бебе? Ако смятате, че е нормално да тормозите бебе и майка му, то тогава ви съжалявам!“

Някои от последователите на богатата наследница изразиха загриженост и опасения, че детето страда от сериозно заболяване:

"Бог да ви благослови. Моля, заведете го на неврохирург възможно най-скоро, той се нуждае от каска. Сериозно говоря, аз съм медицинско лице", гласи един от коментарите.

"Той наистина изглежда така, сякаш има макроцефалия! Всичките ми момчета имаха големи глави, но неговата е много по-голяма. И да, аз съм медицинска сестра", гласи друг текст по снимките.

"Здравей, Парис, бебето ти може да се нуждае от така наречения "шънт", за да се източи излишната цереброспинална течност. Виждаме го често в отделението за новородени. Той обаче е супер сладък! - загрижена медицинска сестра от интензивното отделение", пише друг потребител.

Парис обаче не е коментирала нищо по темата, а и феновете й са убедени, че тя се грижи добре за своя син, води го на редовни прегледи при педиатър и би реагирала мигновено, ако има нещо притеснително, свързано със здравословното му състояние.

"Той е целият ми свят и ме кара да се чувствам толкова смислено.", написа наскоро в Инстаграм 42-годишната Хилтън. "Нямам търпение за всички магически спомени, които ще сътворим заедно!"